Sentuhan Cinta : Haiza Najwa-RESERVED BY HIDAYAH


Harga Jual: RM 11.00
Harga Asal: RM 18.00


Hanya kerana dendam, Tajiyah sanggup memomokkan wajah Hurin Ain sebagai hodoh dan paling buruk. Sakit hatinya tatkala menatap rambut ikal mayang berwarna perang dan mata biru milik anak tirinya itu.


"Hah, teliti betul-betul muka kamu tu! Alangkah hodohnya muka kamu. Rambut perang dan mata biru kamu serupa mcm hantu. Bila org kata kamu cantik, org itu sebenarnya hina kamu."Hurin Ain percaya dan menancapkan kepercayaan itu dalam mindanya tanpa prejudis kerana kasihnya kepada wanita itu. Dia mendambakan kasih seorang ibu yang tidak pernah membelainya."Mahu sahaja aku membawa hati ini dan pergi jauh dari sini. aku gadis yg buruk parasnya. tidak layak untuk bergandingan dgn mana2 lelaki. Oh TUHAN... berikan kekuatan kepadaku menempuh kehidupan ini."Mungkinkah ada insan yang sudi membawa Hurin Ain kenal dirinya sendiri? Lalu memberikan kebahagiaan setulus kasih kepadanya?


"Cantik atau tidak seseorg itu, semuanya bergantung pada hati. Mereka yg bersih hatinya, akan berseri-seri wajahnya dgn nur keindahan. Insaflah dan buanglah sifat mazmumah yg hajat dari jiwa kita."

0 Response to "Sentuhan Cinta : Haiza Najwa-RESERVED BY HIDAYAH"

Post a Comment