Bahagia Itu Miliknya: Rozita Abd Wahab-SOLD OUT


Harga Jual: RM 21.00 ( THIRD PARTY'S Collection)


Andai inilah yang dinamakan cinta, dia pasrah. Kegagalan bercinta di alam remaja tidak bermakna ia tidak dapat disatukan lagi jika sudah tersurat memang itu jodohnya. Berkahwin dengan suami orang juga itu bukan impiannya. Namun dia akur pada ketentuan takdir. Peritnya menyandang gelaran janda, pedih lagi menanggung gelaran isteri kedua. Gelaran yang mengundang gerhana dalam hidupnya. Kerana dituduh sebagai perampas suami orang, kehidupan rumah tangganya dilitupi duka hingga hampir meragut nyawa...

~~~~~~

Janda muda dengan seorang anak, bukanlah impian hati setiap wanita. Tapi itulah takdir Nur Aina. Menutupi keresahan, melupakan kesepian dengan mengabdikan diri dengan tugas-tugas pejabat. Kadang-kadang dia terlupa peranannya sebagai seorang ibu, sementelah lagi Nur Akilah dijaga oleh neneknya.

Malang atau rahmat, peristiwa ditangkap basah dengan Ahmad Khairi, jejaka yang pernah menolak cintanya ketika dia berumur 16 tahun memaksanya untuk menerima suami orang itu sebagai suami. Namun dapatkah dia menolak kalau hatinya sendiri masih terselit cinta untuk Khairi. Ketandusan kasih seorang isteri membuatkan Khairi leka menganyam cinta dan rindu bersama Nur Aina. Tapi Amira juga masih punya hak sebagai isteri Khairi, wajarkah dia membiarkan Khairi berlalu begitu saja? Sedangkan Khairi adalah lelaki idamannya yang sanggup dimilikinya dengan apa jua cara... dan dengan apa jua cara dia perlu memastikan Khairi hak milik kekal untuknya sahaja.

0 Response to "Bahagia Itu Miliknya: Rozita Abd Wahab-SOLD OUT"

Post a Comment