Sepupuku Suamiku: Lynn Allyna - SOLD OUT


Harga Jual: RM 12.00

Harga Asal: RM 19.00
Kondisi : 9/10


Siapa kata kahwin dgn sepupu sendiri tidak boleh bahagia? Kalau dah cinta, anjing & kucing pun boleh hidup bersama. nana dan Hisyam telah membuktikannya. Walaupun perkahwinan mereka hanya kerana ingin menjaga maruah keluarga, tetapi mereka masih mampu hidup bahagia. Cinta yg disemai semakin hari semakin segar mewangi.


Si Kekasih dtg menuntut janji. Nana tak dpt bertahan. Andai perpisahan sudah ditakdirkan buat mereka, dia pasrah.


Bagi Hisyam pula, andai bercerai badan sekalipun cintanya tetap utuh buat Nana. Tiada cinta lain baginya. Hani hanya perosak. Johan hanya datang mengganggu. Tidak goyah walau sedikit pun cintanya pada si isteri.


Ketaasuban cinta Hani pada Hisyam tidak dpt disangkal. Pelbagai cara dilakukan agar Hisyam kembali semula padanya. Makiin kuat Hisyam menolak, makin kuat dia menarik. Demi cinta, andai terkorban diri sekalipun dia sanggup.


Johan juga begitu, dalam hatinya hanya ada Nana. Selagi Nana tidak menjadi miliknya, selagi itulah dia akan terus berusaha.


"Abg, hati Nana hanya ada satu. Sekali Nana jatuh cinta, untuk selamanya hati Nana kat org tu. Nana harap abg mengerti."


Mampukah mereka menepis segala rintangan yg mendatang? Mampukah mereka membina impian seperti yg diangankan? Berpeganglah pada janji Tuhan dan percayalah pada kuasa cinta.


Andai kau tercipta utkku, kita tetap akan bersatu walau terpisah seribu tahun.

0 Response to "Sepupuku Suamiku: Lynn Allyna - SOLD OUT"

Post a Comment