Novel preloved untuk dijual!!!!!

1.Curi-Curi Cinta: siti rosmizah: rm 30.00
2. Andai itu takdirnya: siti rosmizah: rm 14.00
3.maid: suri ryana: rm 20.00
4. Bisik-bisik gelora: fauziah ashari: rm 20.00
5.cinta kembali bertasbih: a.ubaidillah alias: rm 20.00
6.lafazkan kalimah cinta: siti rosmizah: rm 20.00
7.jaja dan din : noor suraya: rm 14.00
8.sebenarnya saya isteri dia: zura asyfar: rm 24.00
9. Kisah naz dan khalish: hanina abdullah : rm 16.00
10. Sayang seorang qaiser : anuar kamaruddin: rm 16.00
11.cik blur dan encik ikhlas: airisz: rm 13.00
12.akhirnya aku kahwin: herna diana : rm 14.00
13. Pengantin ekpress: pitteriah abdullah: rm 14.00
14. Bicara hati: damya hanna: rm 12.00
15. Bukan kerana aku tak cinta: e-man sufi: rm18.00
16. Adam & hawa: aisya sofea: rm 14.00
17. Takdir itu milik aku: siti rosmizah: rm 28.00
18. Kan kukejar cinta kamu: fauziah ashari: rm 23.00
19. Cinta kaundan aku: siti rosmizah: rm 14.00
20. Isteri separuh masa : suri ryana: rm 16.00
21. 7 hari mencintaiku: siti rosmizah: rm 27.00
22. Maaf jika aku tak sempurna: acik lana: rm 28.00
23. My precious iris: melur jelita: rm 29.00
24. Awak suka saya tak? : melur jelita: rm 29.00
25. Kasih bersulam cinta: rozita abd. Wahab: rm 11.00
26. I love you, stupid!: melur jelita : rm 33.00
27. Suamiku tak romantik tapi autistik: farisha imani: rm 24.00
28. Cik bunga dan encik sombong: airisz: rm 16.00
29. Aku bukan mistress: acik lana: rm 16.00
30. Kalau memang harus begitu: acik lana : rm 30.00
31.sentuhan kasih: halina kamarudin: rm 15.00
32. Teduhan kasih : marissa: rm 16.00
33. Yang manis: marissa : rm 13.00
34. Ya maulana: hana ilhami: rm 29.00
35. Gadis edisi terhad: rin ahmad: rm 20.00

wassap 0126110140 untuk order!!!!

Harga jual tak termasuk kos penghantaran!!!!!!

11 Response to "Novel preloved untuk dijual!!!!!"

  1. cahaya ixora says:
    November 5, 2013 at 5:44 AM

    novel terlerai kasih (rehan makhtar)+ perempuan yg pling aku cinta (acik lana) bpe rm yea?

  2. Nor Azlina Yusof says:
    November 5, 2013 at 6:59 PM

    Salam sis..maad dah xda stock..yang list ni ja ada stock

  3. Kerry Candies says:
    November 6, 2013 at 7:06 PM

    salam sis ada x novel playboy itu suami aku ?

  4. jay cassey says:
    November 11, 2013 at 5:29 PM

    as salam sis novel cik blur dgn yg lg 1 tu cik bunga masi ada ka??

  5. emyarliz says:
    November 22, 2013 at 5:42 AM

    assalam..novel sbnrnya sy isteri dia n aku bkn mistress tu msh ada x?

  6. emyarliz says:
    November 22, 2013 at 6:52 AM

    if masih ada juz email sy ya..emmyice14@yahoo.com

  7. Sheira says:
    January 4, 2014 at 10:57 AM

    novel sentuhan kasih ada lg x??

  8. ayang_shieda says:
    March 6, 2014 at 1:55 AM

    sis novel bukan kerana aku tak cinta tu ada lagi ke?

  9. shafiq afandi razlan says:
    July 21, 2014 at 9:46 AM

    salam.. nak tanya novel sentuhan kasih - halina kamarudin tu masih untuk dijual ke
    shafiq - 0193789240

  10. anis farrah says:
    August 27, 2014 at 9:46 AM

    Novel teduhan kasih still ade ? Dimana boleh saya dptkan? Dah lama saya cari

  11. Sufia Syahida says:
    March 4, 2016 at 8:54 AM

    Salam, novel bicara hati masih ada tak? Boleh whatsapp saya? 0179376235. Please. Sy dh lama mencari.

Post a Comment