Promo: Semalam Kubermimpi 2: Aina Emir


Semalam Kubermimpi 2
Aina Emir
Harga Semenanjung: RM14.00
Harga Sabah/Serawak: RM17.00
ISBN: 978-983-3316-99-1
 
 
Kisah-kisah menarik yang diceritakan oleh Aina Emir ini akan membawa anda untuk bertemu pelbagai karakter dan antaranya ialah Isabella, seorang gadis yang agak tembam tubuh badannya. Seterusnya, kita bertemu pula dengan Azizi yang terlalu gilakan Syidahnya. Anda akan berkenalan dengan Sarah yang tiba-tiba sahaja mendapat gelaran 'Datin'.
 
 
Setelah Sarah, anda akan bertemu pula dengan Siti Ruzana, yang dulunya tidak pernah berdepan dengan komputer, tetapi kini dia sudah mahir untuk berada di laman sosial.
 
 
Aina Emir juga akan berkongsi cerita tentang seorang insan yang mencari kebahagiaan dalam dunia blogging di alam maya. Seterusnya, anda akan berkenalan dengan Nasrin yang selalu menjadi bualan teman-teman. 'Ku Mencari Syurga' merupakan sebuah penceritaan sumbangan seorang pembaca tentang perjalanan hidupnya.
 
 
Yang pasti, sepuluh buah cerita ini merupakan sesuatu yang dekat di hati anda. Isu-isunya adalah sesuatu yang biasa terjadi pada anda semua. Ada kisah yang akan membuat anda tersenyum, ada kisah yang akan membuat anda berasa geram, marah, sedih dan juga ketawa!

0 Response to "Promo: Semalam Kubermimpi 2: Aina Emir"

Post a Comment